• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Anna-Maria)
    Anonym (Over again) skrev 2024-04-30 20:34:13 följande:

    Ni som saknar alla dessa personer, tänk på att dessa även kan vara en narcisstist. Då kan de få er att älska dem, samtidigt som de inte har någon som helst empati eller känslor för er, då de bara älskar sig själva. De är världens jobbigaste psykfall att bearbeta


    Jo. Jag kan se "mins" fel. Han är arrogant - men han är även mycket framgångsrik, så han har i alla fall något att vara arrogant för. Men jag gillar inte att han inte förstår att alla människor inte har samma chans, de kommer inte ens till first base. Medan det för honom var självklart att skaffa sig den fina utbildningen som han har, då han växte upp i en stor fin villa med en far som också var högutbildad och framgångsrik, och en mor som var hemmafru.

    Det är inte lika lätt för dem som skyfflas runt mellan olika fosterhem hela uppväxten, och aldrig får något stöd, någon uppmuntran eller någon trygghet. För dem är de tekniska högskolorna lika avlägsna som månen... Men "min" menar att alla har ett VAL, och att de som är fattiga och arbetslösa har "valt" det. 

    Tyvärr älskar jag honom ändå... 
  • Anonym (SP)

    Jag vill vara med dig på riktigt eftersom jag har så starka känslor för dig. Hjärta Om du visste hur jag saknar dig..
    Snälla gör ett steg till mig. Jag bitter inte, jag är väldigt snäll person. Drömmer
    Vi ses imorgon.

  • Anonym (SP)

    Jag gillar när du har svarta kläder på dig, du är så snygg och sexig. Hjärta
    Jag vet inte vad du gör med mig..Jag tappar mitt huvud när jag ser dig.

  • Anonym (SP)

    Det känns att allt var fel.. Jag har inte rätt att älska dig eftersom du är upptagen.
    Jag måste gå vidare och fokusera på mig själv. Jag vill vara lycklig och jag hoppas att jag träffar rätt person som vill vara med mig resten av livet. 

  • Anonym (Smygis)

    Jag älskar dina höfter och din rumpa, och din blick.

  • Anonym
    Anonym (Sanning) skrev 2024-05-01 04:35:12 följande:
    Undrar om hans grannar vet om att han är en pedofil med ett brottsregister.
    Ingen aning. Aldrig funderat över. Har själva inte ens varit i GBG-trakten sedan en utbildning i höstas och har inte en susning om hur denne person bor eller ser ut.
  • Anonym (Kvinnna)

    Du är så snygg. Jag har sett  på gymmet idag och du hade en vit skjorta. Jag vet inte ditt namn och jag är blyg för att fråga dig. Jag tänker på dig och jag hoppas att vi kommer att prata. 


    P.S: Jag pratar inte så bra svenska men du kan prata engelska med mig om du vill. 💗

  • Anonym (Sanning)
    Anonym skrev 2024-05-03 11:09:02 följande:
    Ingen aning. Aldrig funderat över. Har själva inte ens varit i GBG-trakten sedan en utbildning i höstas och har inte en susning om hur denne person bor eller ser ut.
    Jo, du vet. Skapa långa diskussioner om nakna barn på film. Då är man en pedofil, särskilt om man själv blev utsatt som barn.

    Plus paniken över att någon vill kolla upp om du har ett brottsregister. Och att du byter namn och sen flyttar till Gbg. Finns ingen annan förklaring. 
  • Shredder81
    Anonym (SP) skrev 2024-05-03 10:36:52 följande:

    Det känns att allt var fel.. Jag har inte rätt att älska dig eftersom du är upptagen.
    Jag måste gå vidare och fokusera på mig själv. Jag vill vara lycklig och jag hoppas att jag träffar rätt person som vill vara med mig resten av livet. 


    Spännande har du träffat den här personen nu precis? Varför känns allt fel? Jobbar ni på samma arbetsplats?
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!