• Isathe

    Gravid med Letrozol

    Hej

    Jag behöver ert råd ang vilken dag som jag ska räkna som cd 1.

    Jag fick i lördags lite blodstrimor i mina flytningar, från söndag så började jag få blod på pappret när jag torka mig och lika så igår. Idag har jag börjat blöda ordentligt.

    Jag räknade tidigare att söndag var CD1, då de iaf var blod varje gång jag torka mig, även om de ibte var riklig mens. Idag har jag riklig mens.

    Hur hade ni tänkt?? Tack för hjälpen

  • Isathe
    Enmsik skrev 2019-07-16 08:45:41 följande:

    Min mens började inte heller direkt denna omgång. Började blöda lite brunt i torsdagskväll, sedan pyttelite mörkrött på fredagen när jag torkade mig och i lördags kom det igång ordentligt. Men räknar alltid från den dagen det första kommer. Så torsdag för min del. Så om jag skulle vara du skulle jag räkna lördag som cd 1 för att inte förskjuta eller missa ägglossning. :)


    Men man brukar ju säga att dagen då man blöder ordentligt ska räknas som första dagen
  • Isathe
    Enmsik skrev 2019-08-06 08:24:52 följande:

    Igår fick jag positivt på graviditetskollen på bim-4 (äl+10) och idag på digitalt! Hoppas att denna vill stanna nu...


    Grattis!!! Kanske blir tvillingar om du släppt två ägg nu också.
  • Isathe
    Enmsik skrev 2019-08-06 11:02:14 följande:

    Ja det återstår att se. Eftersom jag tog letrozol utan ultraljud denna månad så vet jag ju inte hur många ägg det blev haha :)


    Sååå spännande!!! Du måste ju uppdatera oss sen när du vet
  • Isathe
    Enmsik skrev 2019-09-16 10:12:18 följande:

    Hur går det för er? Var i cyklarna befinner ni er? :)

    Jag är i vecka 9+3 idag och i. 8+6 fick vi se den lille där inne sprattla. Väntar ni in kub som är i mitten av oktober. Så nervös och känns så himla långt dit så får se om jag bokar ett privat ultraljud i vecka 12 bara för att lugna mig.


    Woow grattis!!! Vad glad jag blir för din skull.
    Jag tog sista tabletten i går, sp nu en lång väntan till slutet av nästa vecka för ägglossning. Men skam den som ger sig....
  • Isathe
    Enmsik skrev 2019-10-12 18:52:39 följande:

    Uppdatering: allt såg bra ut på kub och den lilla i magen sprattlade omkring. Fick en lågrisk på trisomier med 1/20000. Så nu är det bara för oss att vänta på april.. men först väntar vi på kallelse till RUL. Fattar inte att det typ bara är 4-5 veckor dit. Helt sjukt vad tiden går ändå...

    lycka till alla här inne! Kämpa på<3


    Åååå stort grattis!!! Njut nu

    Jag plussa igår. Så i juni kommer förhoppningsvis nr 2
  • Isathe
    Enmsik skrev 2019-10-14 14:06:52 följande:
    Åh vad härligt. Stort lycka till! :D
    Tack!! 
    Jag funderar på göra KUB men rädd för dåliga siffor och hur man ska tänka/reagera då.
  • Isathe
    Enmsik skrev 2019-10-15 19:19:08 följande:

    Vi gjorde det mest för att vara förberedda inför förlossning. Jag tror att man behöver tänka igenom vad man vill göra med resultatet. Vi fick lågrisk och vi gör då inga fler tester utan för lita på/tro att sannolikheten stämmer. Hade vi fått Högrisk så hade vi gått vidare och gjort de prover man får för att få veta exakt vad det är för trisomi. Downs hade vi behållit och kan då vara förberedda inför förlossning samt få fler kontroller under graviditeten men hade vi fått trisomi 13 eller 18 så hade vi avbrutit då det barnet troligtvis inte ens lever till förlossningen. Så mitt tips är att läsa på om trisomierna och resonera på vad ni vill göra om det skulle visa högrisk. Gå vidare, göra ingenting och vänta och se eller ta bort det.

    Jag var såklart orolig för vad mina siffror skulle visa men som sagt, vi hade bestämt vad vi skulle göra med resultatet och då kändes inget av det jobbigt egentligen. :)


    Aaaa lite dåligt skrivet av mig. Vi resonerar som er men är rädd att siffrorna ska vara dåliga. Men allt löser sig tänkte jag
Svar på tråden Gravid med Letrozol