• Enmsik

    Gravid med Letrozol

    becca90 skrev 2018-11-16 08:41:03 följande:

    Okej :) har du börjat äta dom än?

    Jag fick båda två men vi ska kolla på vul om dom tror att jag behöver ovitrellen!:)


    Ja jag åt första kuren letrozol förra helgen så imorgon ska jag på VUL för att se om det hänt något! Hoppas hoppas att det snart är dags för ägglossning. :D
  • Enmsik

    Tänkte uppdatera lite. Var på VUL idag för att kolla äggblåsorna. Slemhinnan var treskiktad i alla fall på ca 5 cm så det såg bra ut och att den ska växa på sig ytterligare såklart, men än så länge var den fin. Dock hade jag ingen dominant äggblåsa. Alla var lite förstorade.. hon sa att jag kan ha svarat på letrozolen men att det bara kan vara lite mer långsamt än annars då kroppen vänjer sig och förbereder. Ska tillbaka på fredag för ett gratisbesök. Ser det likadant ut då så ska jag börja med dubbeldos, men förhoppningsvis har någon äggblåsa som är på g då. :)

  • Enmsik
    becca90 skrev 2018-11-18 22:08:55 följande:

    Men åh spännande! Håller tummarna att ett guldägg växer på sig!! :)


    Ja det får vi hoppas! Imorgon ska jag dessutom på zonterapi också, så jag hoppas det kan ge en liten knuff i rätt rikting. :)
  • Enmsik
    Mema9 skrev 2018-11-23 15:38:39 följande:

    Enmsik Är du kvar här inne? :) du var på VUL idag va? Hur gick det?


    Hallå! Har helt missat att du skrivit.. ja jag var på VUL i fredags men det såg tyvärr likadant ut som på förra.. så det hade inte hänt någonting. Inga äggblåsor och en slemhinna på bara 4-5mm. Min läkare ordinerade mig att börja med trippeldos direkt. Så tog de första tabletterna i fredags när jag kom hem. VUL på fredag igen. 30/11. Hoppas på bättre resultat då. :)
  • Enmsik
    Oliwia92 skrev 2018-11-25 19:10:41 följande:

    Då är vi i samma sits. Har också tagit trippeldos och ska på vul på torsdag 29/11. Har tagit enkel och dubbel utan några resultat. Så hoppas verkligen att trippel hjälper annars är det dags för sprutor.


    Ja jag har ju bara testat enkeldos. Men hon sa nu att jag skulle gå direkt på trippel. Fick som hugg i vänster äggstock nu idag under sex, vet inte om det är biverkningar eller att det är påväg att kicka igång. Hoppas på det senare.. :) ja funkar inte detta på mig så får jag väl köra några månader till med detta ändå och se. Sprutor är för oss också ett alternativ sen men eftersom vi går privat och det kräver fler koller med VUL så blir det för dyrt... kostar 900kr per gång och via landstinget får jag inte hjälp förrän i april OM jag gått ner i vikt). Så vet ärligt inte vad jag ska göra om jag inte lyckas med letrozolen nu..
  • Enmsik
    Mema9 skrev 2018-11-25 21:50:42 följande:

    Tråkigt att det inte fungerade :( hoppas på trippeldosen nu då! fick du börja med den fast du inte har mens?

    900kr per besök?? Jäklar så dyrt.. Men då är det ju bara två besök sen är du ju uppe i högkostnadsskyddet och det blir gratis. Går också privat , dock inte lika dyra besök endast 200kr per gång.. Jag kom upp i högkostnadsskyddet för ca 2 månader sen så nu är det fritt.


    Ja jag fick börja direkt då det inte hänt något. Jaha gäller det privat också?? Men man betalar ju själv och de har inte nå ihop med landstinget. Sökte ju privat för att jag inte fick hjälp av landstinget.
  • Enmsik
    Oliwia92 skrev 2018-11-25 22:28:09 följande:

    Nej jag betalar 300kr per gång och är snart uppe i högkostnadsskyddet


    Jaha.. men enligt den privata jag går till står det att det är helt privat och man betalar själv.
  • Enmsik
    lilagrodautanben skrev 2018-11-25 23:17:13 följande:

    Har precis plussat men har 5 missfall bakom mig på det senaste året sä tar inte ut något i förskott, blir bara så ledsen då.

    Kommer mensen så börjar jag med Letrozol så hänger gärna på här!


    Åh men så härligt ändå. Förstår att det är tufft med missfall... beklagar. Men du får tänka att ?du väntar barn, inte missfall?. Hoppas det håller i sig!
  • Enmsik
    lilagrodautanben skrev 2018-11-26 08:40:21 följande:

    Åh där kon blödningen.. kände det på mig, inga symtom kvar alls.. nu inväntar jag dag tre så jag kan ta medicinen! När tog ni? Morgon eller kväll? När kom äl? Ska tillbaka till kliniken dag 12-14 ungefär för att kolla


    Åh... nya tag! Första kuren tog jag på morgonen, men hände ju inget då på enkelkur. Nu kör jag trippel och tar ca kl 16, då jag var hos gyn på eftermiddagen i fredags och hon sa att jag skulle börja direkt så tog när jag kom hem. :)
  • Enmsik

    Hej på er! Tänkte uppdatera lite. Var på VUL idag efter trippeldos. Och hade ett ägg på ca 19mm på väster äggstock och ett på 13mm på höger! Så underbart att få försöka! Fick välja om jag vill vänta och se om ägglossningen lyckad själv eller om jag ville ta ovitrelle imorgon. Valde ovitrelle för att vara på säkra sidan. :D lycka till ni andra! Nu hoppas vi på graviditet i december men det är inte hela världen om det inte lyckas nu. Nu vet jag att letrozol funkar i alla fall :D

Svar på tråden Gravid med Letrozol