Inlägg från: Anonym (Juli-mamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Juli-mamma)

    BF i juli 2023.

    Hej juli-mammor! :)

    Vilket roligt initiativ! Jag har bf den 26/7, men bebisen lär komma tidigare än så eftersom det blir snitt denna gång. Jag fick bristning grad 4 när jag födde mitt första barn, så läkarna har gett mig rådet att inte föda vaginalt igen. Känns lite läskigt med en bukoperation mitt i sommaren och jobbigt att inte få lyfta min dotter som kommer att vara 20 månader då, men det ska nog gå bra! :)

    Just nu går jag otåligt och väntar på resultat från NIPT (är inne på dag 10), eftersom jag fick hög sannolikhet för Trisomi 21 vid KUB. Jag mår fortfarande illa, är förstoppad och jättetrött. Kan det inte gå över snart? Hur mår ni? Känner ni av början på den 100 gyllene dagarna? ;) Väntar ni pojkar eller flickor? :)

  • Anonym (Juli-mamma)
    Ceczev skrev 2023-01-30 22:18:49 följande:
    Har mått jättedåligt men började lätta lite efter jul. 
    Får illamående på kvällarna men äter fortfarande tabletter.
    Fortfarande trött men det känns som det håller på att vända lite faktiskt 🥳

    Vi har Rutin ultraljud I mars. Så än har vi ingen aning om kön. Hoppas bebis vill visa oss!
    Hoppas ditt illamående går över snart. Jag går in i vecka 16 på torsdag och mitt illamående har börjat släppa lite. Jag är fortfarande trött, men inte lika farligt som i första trimesten. Kul med rul! :) Har du någon känsla för om det är en pojke eller flicka? När jag plussade med mitt första barn visste jag att det var en tjej och det var det. Denna gång är jag inte lika säker, men tror att det är en tjej till. Jag väntar fortfarande på svar från NIPT (dag 11 idag), så då får vi ju veta könet också. Blir så mycket mysigare när man vet vem som ligger i magen. :)
  • Anonym (Juli-mamma)
    Jag har fått svar och det var ett glatt besked! Glad Bebisen i magen är frisk och det blir en liten flicka! Hjärta
Svar på tråden BF i juli 2023.