Inlägg från: Jhannis |Visa alla inlägg
  • Jhannis

    Robinson 2023

    En undran om någon startat Robinson tråden då jag varit borta länge?

  • Svar på tråden Robinson 2023
  • Jhannis

    Jag har varit bortrest en längre tid så jag har heller inte kunnat följa vilka trådar som öppnats. Men hoppas att vi kan diskutera på den som jag öppnade Solig

  • Jhannis

    Vad tycker du om årets Robinson? Jag tycker att en person är lite för mycket i lag Nord, men annars är alla ok. 

    Har dock ingen favorit i år.

  • Jhannis
    Jag tycker också att Robinson är underhållande.

    Gillar tävlingarna. Men som sagt ingen favorit.

    Gränslandet är nått man kan prata massor om Glad
  • Jhannis
    flygrl skrev 2023-04-16 22:00:45 följande:

    Det startades en tråd https://www.familjeliv.se/forum/thread/82313394-robinson-varen-2023 men den verkar ha somnat in...
    Ska vi fortsätta här?


    Ja jag ser att Molly50 också startat en Robinson tråd, men det är längesen det skrivits där. Jag själv har varit på resa och kom tillbaka förra måndagen och kunde inte logga in mig eftersom FL tagit bort den gamla versionen av FL. Hoppas verkligen att du vill fortsätta att skriva här i fortsättningen. Saknar även Nandez och molly50. Trist att gamla versionen är borta då det är väldigt svårt att följa trådar här nu....

    Måste även säga att jag är johannus , men eftersom jag fick logga in mig på nytt så bytes namnet till jihannis .....
  • Jhannis
    flygrl skrev 2023-04-16 22:45:19 följande:
    Aha, du är Johannus. Då fattar jag. Har funderat lite vart du tagit vägen men då vet jag ju. Roligt att se dig!
    Jag har ju aldrig använt gamla FL så jag känner bara till nya men va jag hört så ska Nandez ha lämnat FL när dom tog bort gamla versionen. Trist om det är så för hon är saknad! :/

    Jag ska tipsa Molly50 och även andra tjejen som började skriva i den andra tråden om att den här tråden finns nu. Kanske får vi med dom här!

    Åven om du är besviken att gamla FL försvunnit hoppas jag du ger nya FL en chans. Du kommer säkert in i det med tiden. Jag tänker fortsätta hänga i den här tråden så vi ses väl snart igen.
    Ja jag är Johannus/ numera jihannus Skrattande Jag har varit hos min dotters familj i 2½ månad i södra Sverige därför min frånvaro. Sen har jag i en vecka haft problem att logga in på denna nya FL. Förstår att Nandez lämnat FL för den gamla var så mycket bättre att skriva i. Jag ska ge en chans, men lär jag mig itne att orientera bättre så vet inte jag om även jag lämnar FL....Kul att du är med i alla fall så vi kan diskutera Gränslandet för där händer det saker jämfört med Robinson....Jag tycker Zeki är jobbig och obehaglig och undrar vad som händer när Fabian och han kommer i hop sig.
  • Jhannis
    flygrl skrev 2023-04-16 23:40:55 följande:

    Trevligt att se dig igen som sagt!
    Jo, jag misstänker dom kan ha tappat en del användare när gamla FL togs bort. Fast jag har då alltid kört nya FL och är van vid det. Tycker det vore en förlust om även du försvinner härifrån så hoppas du kommer till rätta med nya FL.

    Ja, jag med är nyfiken på hur det blir i Gränslandet när Fabian nu ska samspela med Zeki. Fabian verkar också ha stort ego men ändå lite mer laidback än Zeki. Zeki kan va rätt tröttsam med sin lättkränkthet och hämndbegär imho och hade hellre sett att han åkt hem istf Christina.


    Jag tackar och det är lika trevligt att se dig med. Och jag hade hoppats att Nandez hade varit kvar. Jag ska kämpa på att lära mig den här nya FL och jag är glad att jag har nån och prata med här.

    Fabian och Zeki är som alfahannar och jag tror att det kommer att bli fajt mellan dessa karlar. Zeiki tål inte att en kvinna motsätter honom och ja han har hämnd begär. Hoppas bara att han åker ut istället för in till Robinson. Fabian kommer nog att ställa sig in hos Elin för att rädda sitt skinn....Han tror ju att han är vacker och alla kvinnor faller för han.
  • Jhannis
    flygrl skrev 2023-04-17 12:27:07 följande:

    Jodå, jag är kvar och försvinner inte. Sen får vi hoppas Nandez kommer tillbaka! Hennes konto är kvar så jag håller tummarna! :/


    Ärligt talat tycker jag Gränslandet vart riktigt plågsamt kolla på i år ffa pga Zeki. Iofs är jag van vid den typen av män eftersom jag bott hela mitt liv i förorten och ju själv har invandrarbakgrund. Tröttsamma typer. :/


    Låter bra att du inte försvinner. Och ja jag hoppas med att Nandez kommer tillbaka. Det är verkligen konstigt att dessa män som har en annorlunda syn på kvinnor alltid råkar hamna på Gränslandet. Nu kommer Fabian in där och då kan det bli riktigt spännande att set hur det går.
  • Jhannis
    molly50 skrev 2023-04-17 14:35:03 följande:

    Nu har jag också hittat hit. Glad

    Jag har ärligt talat inte tittat så mycket på Grönslndet. Mycket pga Zeki.
    Men kanske blir det mer spännande nu när Fabian kommer dit.

    Och jag håller med om det här med att låta yngre tävla mot äldre.
    Det blir ju inte rättvist för fem öre.


    Verkligen kul att du hittade hit....Har saknat alla som varit med i alla tider för att skriva om tv program.

    Håller med om att Zeki är jobbig att lyssna på och speciellt när han går på Elin som ett ånglok.....Hoppas att det löser sig när Fabian tar över makten på gränslandet....Sen hoppas jag på att både Zeki och Fabian åker ut. 
Svar på tråden Robinson 2023