• Anonym (X)

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    Hur långt ifrån varandra bor ni? Är det ens rimligt att stöta på henne om ni inprincip aldrig kan träffas?

  • Anonym (X)
    anonym05swe skrev 2023-11-23 08:26:41 följande:
    Nej, är absolut inte bara för att ha ett förhållande. Gillar liksom henne djupt. Är enbart henne jag vill bli med inte vara i ett förhållande för att vara i ett förhållande. Vill bara bli med henne pga mina känslor för henne.
    Känner du henne tillräckligt väl för att ha djupare känslor?
    Hur mycket har ni pratat privat, bara ni, så ni lärt känna varandra?
  • Anonym (X)
    anonym05swe skrev 2023-11-23 09:39:02 följande:

    Ja, jag visste andra gången vi sågs efter att vi pratat, dansat och pratat igen under andra gången att det var hon jag såg mig själv med. Hon har saker som ingen annan har. 


     


    Ja, vi hann prata då privat lite grann men inte mycket. Vill dock prata mer med henne innan jag får ut att jag gillar henne utan ska låta det gå dynamiskt fram tills vi blir ett par. 



    anonym05swe skrev 2023-11-23 08:30:56 följande:
    Typ 3-4 timmar så inte jättefarligt. Skulle absolut kunna gå att träffas då. 

    Hon är dessutom den enda jag kan se mig själv vara med i framtiden utan tvivel. Av de gångerna jag träffat henne (speciellt andra gången) har jag enbart sett bra sidor av henne också (dock så har vi enbart setts två gånger och inte pratat på djupet än om x ämne men började få känslor andra gången för henne och jag är inte ute efter kortsiktiga förhållanden eller dylikt heller utan vill enbart träffa folk för långsiktiga förhållanden) 

    Det tar alltså en arbetsdag att åka fram och tillbaka. Ni skulle bara kunna ses helger.


    Du känner inte henne alls. Varför har du låst dig vid att hon är den rätta? 

  • Anonym (X)

    Varför har du inga vänner?


    anonym05swe skrev 2023-11-23 17:26:34 följande:
    I skolan under högstadiet 2 gånger (den första var jobbigast). Ja, jag har vänner men de är mest skolkamrater, hänger inte med folk på fritiden utanför den organisation där jag är med i. Är rätt blyg generellt och vågar inte ens öppet prata om förhållanden med mina klasskamrater om de pratar om det öppet med mig. 

    Att vara oerfaren är dock jobbigt för mig då jag velat vara i ett förhållande med vissa personer utan att bli det. Att få ett nej är otroligt jobbigt, (senaste gången kunde jag inte släppa det på typ 2 år vilket gjorde det omöjligt för mig att se någon annan som fv) 

    Tror inte det för hon har säkert inte märkt att jag är intresserad av henne förmodligen då jag inte nämnde det överhuvudtaget men sade att var roligt att träffa henne då. 

    Varför ska det inte vara ett mål? Att vara fast i en friendzone är en riktig mardröm för mig. Söker därför enbart efter långtidsförhållanden med henne. Ska försöka etablera god kontakt och försöka fixa en dekt med henne via sociala medier om det går. Är dock så nervös när jag pratar med någon jag gillar för då kan jag fastna i vad jag vill säga pga mina känslor för personen. 

    Mm, ska därför försöka gå på en dejt med henne och parallellt med det försöka ignorera alla andra för att enbart kunna vara med henne. Att vara med henne senast var fantastiskt om än nervöst. Vet att det tar tid att gå från bekant till par men vet att jag är villig att göra mycket för att bli med henne. Har inte ens berättat för henne att jag vill prata med henne mer pga rädsla. Samtidigt så har mina känslor för henne varit lika stark trots min tid ifrån henne. 

    (Jag vet hur jag skulle göra om vi blir ett par såklart och skulle inte säga alla planer på en dejt direkt heller utan snarare på 5:e dejten typ när man kan räknas som par) om vi blir ihop. 
  • Anonym (X)
    anonym05swe skrev 2023-11-23 17:51:14 följande:

    Jag har vänner men de umgås jag mest med i organisationen. Är mest blyg snarare och alltid haft svårt att bli med någon. (Dock så var det typ 4 år sedan senast jag kände såhär för någon) 


     


    Gillar också att göra vissa aktiviteter som är bättre att göra själv (ex kolla videor som en själv gillar, lyssna på musik man själv gillar).


    Om du inte kan umgås med vänner, hur ska du då lära känna henne så ni kan bli ihop?
  • Anonym (X)
    anonym05swe skrev 2023-11-23 17:58:27 följande:

    Jag känner henne och sätter inte press på henne, har inte nämnt överhuvudtaget mitt intresse för henne. Vill bara bli ihop med henne efter att vi träffats ett tag privat så jag kan etablera en stadig relation innan vi blir ihop (typ så). 


     


    Ja, jag är bara 18 men det är fortfarande jobbigt att gilla någon men inte ha en aning om vad den tycker för inte pratat med henne om det. (Ska dessutom vänta med att prata om det efter att jag etablerat kontakt med henne så jag kan lära känna henne bättre, går helst på några gemensamma aktiviteter också innan vi ev blir ett par om hon vill såklart) 


    Nej, du känmer henne inte, ni har träffats i grupp TVÅ ggr och inte hörts privat.
    Det här låter obehagligt, som att du byggt ipp en bild av vem hon är. Vad händer när hon är annorlunda? 
  • Anonym (X)
    anonym05swe skrev 2023-11-23 19:28:00 följande:

    Nej men jag skulle ex inte gå in i ett förhållande för ett förhållandes skull. Jag skulle aldrig bli ihop med någon som jag inte 100% kunde lita på och som jag inte kände djupt innan. Att bli exklusiv ska för mig komma naturligt men bör också vara tydligt med när man vill bli det. 


     


    Jag vet att jag är oerfaren (har haft 0 partners någonsin som 18 åring). Det är just därför jag prioriterar personer jag får känslor för först. Jag skulle aldrig någonsin inte göra allt för att min partner inte skulle få ut maximalt i form av glädje osv. 


     


    Om jag hypotetiskt sett skulle bli ihop med henne dag x vet jag att jag skulle vara helt öppen för henne i jämförelse med någon man inte är ihop med. Det är inte direkt så jag pratar om de jag gillar med mina klasskamrater eller dylikt. 


    Ändå är det precis så det låter, som att du vill ha ett förhållande, ETT, spelar inte så stor roll med vem.

    Hur vet du hur du skulle vara i ett förhållande? Du pratar om hur du tänker när du dejtar etc men du har ju inte gjort nåt av det, så vad vet du?
    Du har inga nära vänner men tror du skulle hitta en intimitet och soulmate i henne.
    Läskigt.
  • Anonym (X)
    anonym05swe skrev 2023-11-23 19:28:00 följande:

    Nej men jag skulle ex inte gå in i ett förhållande för ett förhållandes skull. Jag skulle aldrig bli ihop med någon som jag inte 100% kunde lita på och som jag inte kände djupt innan. Att bli exklusiv ska för mig komma naturligt men bör också vara tydligt med när man vill bli det. 


     


    Hur ska du lära känna henne så väl?
  • Anonym (X)
    anonym05swe skrev 2023-11-23 20:22:14 följande:
    Genom att prata med henne på riktigt. 
    Hur ofta träffas ni på riktigt? Och kommer du kunna träffa henne ensam?
  • Anonym (X)
    anonym05swe skrev 2023-11-23 20:53:33 följande:

    Det beror på organisationen (dvs typ slumpen), vi har 2 stora event med organisationen och ett lite mindre där vi har möjlighet att träffas. Vi kan också träffas på event som våra regionala avdelningar anordnar. 


     


    Ja, om jag skriver med henne och kan säkert prata ensam med henne under de stora eventen som sker varje år. 


    Hur många ggr på ett år? När är nästa tillfälle?
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?