• Fiona M

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    anonym05swe skrev 2023-11-25 12:46:48 följande:
    Att vi är i samma organisation är det viktigaste intresset, när jag lär känna mer skulle jag utan problem hänga med henne på saker hon vill. Vill lära känna henne mer. 

    Jag känner dessutom hennes syster litegrann också då vi är I samma organisation och sågs på samma event. 

    Vill som sagt träffa henne mer innan vi ev kan bli ihop om vi båda vill. Skulle utan problem offra saker för att vara med henne (som fritid osv) om vi blir ihop. 
    Jag har sett att du skrivit det flera gånger, att du skulle offra din fritid för henne. Det låter som du tror att det är en positiv sak du har att ?erbjuda? henne, men jag skulle säga att det är tvärtom.
  • Fiona M
    anonym05swe skrev 2024-01-06 17:50:22 följande:
    Saker som hur man vill att ett ev förhållande ska vara exempelvis, mål, vilka röda linjer som finns, vilka delar av ett förhållande som den anser som viktigast, vad den kräver av mig i ett förhållande ex dvs dynamik överlag. 
    Såg att den här tråden dök upp, och jag kanske missar nåt, men? Är det här vad du vill prata om med en tjej du vill dejta -inte en du dejtar utan ngn du vill börja dejta - istället för att börja med vad hennes favoritbok eller hobby är? Jag tror du kommer skrämma bort tjejer isf.
  • Fiona M
    anonym05swe skrev 2024-01-06 18:31:59 följande:

    Båda sakerna är viktiga att diskutera innan ett förhållande, de "relationscoacher" och sådant som jag får upp på mitt flöde rekommenderar att prata om sådant tidigt genom exempelvis röda linjer, boundaries exempelvis. 


     


    Så att vilja prata om det med en dejt är rätt rimligt.


    I min värld är en dejt nån man fortfarande håller på att lära känna, och relationen har inte startat än. Visst är det bra att veta att man vill samma saker i en relation, men du är långt, långt därifrån.
    Hur tidigt vill du ta upp det här?
  • Fiona M
    anonym05swe skrev 2024-01-11 18:58:48 följande:

    Det största problemet är avståndet som sagt. Jag vet att om jag skulle bli hennes partner skulle jag göra allt för att det skulle fungera perfekt. Vet redan att hon är en bra människa exempelvis med goda egenskaper som ingen besitter likt hon gör. 


     


    Men vad borde jag göra då? Bjuda in redan nu trots att vi enbart setts 3-4 ggr totalt? Kan inte hon tolka det konstigt? Vara typ inte beredd? Kan inte hon se det på ett annat sätt? 


    Jag tyckte förslaget om fika, som gavs tidigare, är bra.
  • Fiona M
    anonym05swe skrev 2024-01-12 17:51:39 följande:
    Jo, jag vill men du förstår inte kontexten. Vi har setts på 3 event och skrivit lite på DM. Är det då normalt att bjuda in till något så här tidigt?
    En kravlös fika när du är i hennes stad, inte värsta dejten. 
  • Fiona M
    anonym05swe skrev 2024-01-13 16:17:25 följande:
    Ja och jag hade hanterat det bra. Är absolut mogen för ett förhållande och att dejta. 
    Men du skrev innan att du inte vill hon ska veta än, och att du inte gör nåt på grund av det, då hanterar du det ju in the alls, än mindre bra?
  • Fiona M
    anonym05swe skrev 2024-01-13 17:38:59 följande:
    Nä instämmer men hon kan tolka det fel ev
    På vilket sätt kan hon tolka det fel?
  • Fiona M
    anonym05swe skrev 2024-01-13 17:44:32 följande:
    Genom att tro att mitt enda syfte med att försöka lära känna henne är för jag gillar henne (vilket inte är sant då jag även innan jag föll för henne tyckte det var roligt att träffa henne)
    En fika är en fika.
    Vill hon lära känna dig mer, som blivande vän eller som intressant kille, är det OK, säger hon nej kommer hon inte vara intresserad sen heller.
  • Fiona M
    anonym05swe skrev 2024-01-13 17:53:25 följande:
    Ja, samtidigt har vi enbart setts 3 gånger tidigare och då har vi aldrig varit själva med varandra innan direkt. Jag är rädd för att det ska tolkas fel av henne, hade gärna träffat henne själv tidigare på riktigt liksom. Hon kanske redan tror att jag gillar henne ex också (iom mina dm:s) vilket gör det komplext. Är en så komplex och jobbig situation, speciellt när man inte själv kan styra över vem man faller för.
    Jag förstår inte det komplexa och jobbiga.
    Du håller på att lära känna en tjej och du är intresserad. Du måste lära känna henne mer för att se var det leder, men då måste du ta steget om ni inte träffas mer än ett par gånger om året.
  • Fiona M
    anonym05swe skrev 2024-01-13 18:23:48 följande:

     


    Letar inte andra heller, har dem bara utifall att mitt hjärta krossas liksom


    Om ditt hjärta blir krossat hjälper väl inte andra tjejer? Konstigt resonemang.
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?