• anonym05swe

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    Anonym (Vår) skrev 2023-11-26 20:52:19 följande:
    Håller med

    Mm så det är bäst att vänta tills då och sen prata mycket med henne, försöka få till en djupare kontakt där och sedan snacka efteråt?


     


     

  • anonym05swe
    Anonym (Casa de Casanova) skrev 2023-11-26 21:04:52 följande:

    Men HerreGud!


    Först väljer du en töntig signatur (Lugn) och tycker att TS skall lugna ner sig, minska dramatiken. Nu plötsligt eldar du på honom och frågar om han verkligen vågar kontakta tjejen i fråga. Snabba svängningar


    TS, jag hade aldrig förtroende för sån ombytlig människa som (Lugn).


    Jag kommer träffa henne nästa vecka, det är 100% klart. Vi båda ser fram emot det. Vet dock inte om jag borde kontakta henne innan för väl där kommer jag prata en del med henne och vara med henne i den grad jag kan. 


     


    Vill träffa henne mer efter detta såklart men vet inte hon direkt skulle vara beredd på det (dock hade vi bra integrationer senast vi sågs) och vi kan få ännu bättre nu. 

  • anonym05swe
    Anonym (Casa de Casanova) skrev 2023-11-26 21:04:52 följande:

    Men HerreGud!


    Först väljer du en töntig signatur (Lugn) och tycker att TS skall lugna ner sig, minska dramatiken. Nu plötsligt eldar du på honom och frågar om han verkligen vågar kontakta tjejen i fråga. Snabba svängningar


    TS, jag hade aldrig förtroende för sån ombytlig människa som (Lugn).


    Mitt mål är fortsatt att vi ska finna varandra trots distansen. Jag kommer prata med henne mycket under helgen med henne där. Vad mer borde jag göra? Bjuda ut henne på något veckan efter? Prata med henne efter? 


     


    Hon ser fram emot att träffa mig där iaf (hon sade att det skulle bli roligt med tre utropstecken och svarade på mitt meddelande med hjärtemoji) och jag ser fram emot att träffa henne så det är en positiv signal (antar jag) 

  • anonym05swe
    Anonym (Lugn) skrev 2023-11-26 22:10:14 följande:
    Kul att jag just du närmner töntig signatur hahaha. Blev du lite kränkt när jag sa till TS att han aldrig ska lyssna på wannabe players som kallar sig alfa, erfaren, eller just casanova.

    Ja, jag tycker att han ska lugna sig och inte börja planera hur de ska lägga upp helgerna när de är tillsammans. Att skriva lite när han väl har tagit kontakten är en helt annan sak. Men du tycker väl att han ska ghosta och negga henne nu. Kanske ge henne en backhanded compliment så hon blir lite osäker? Det är väl din melodi?

    Inte gjort det, sade bara att det är krångligt om vi blir ett par då vi har lång tid mellan våra orter. 


     

  • anonym05swe
    Anonym (Crew) skrev 2023-11-26 22:19:28 följande:
    Se hur det artar sig, du kan ju prata om något skoj, typ aktivitet eller annat, kan involvera andra också. Var försiktig med att använda ordet dejt (det skulle vara skillnad om hon går med på det och skämtsamt säger "it's a date" såklart) visa att du är en kul, spännande kille att hänga med. En romantisk middag skulle jag personligen inte satsa på, allt ställs på sin spets då.

    (Jag har aldrig träffat henne utanför organisationens aktiviteter innan) då vi träffats 2 gånger totalt i ca 13 h kanske totalt. 


     


    Nej, jag skulle inte heller göra det, snarare gå på någon aktivitet som är aktiv och båda har intresse av på en plats mitt emellan våra platser typ om vi båda vill. 


     


    Om det går bra under den helgen kanske vi har en kraftigt bättre relation än tidigare. Skulle vara roligt att träffa henne mer än enbart under de gångerna vi har aktivitet i organisationen och enbart med henne då jag vill lära känna henne mer först innan jag överväger något mer. Är dock ingen "drömbild" då de sakerna jag känner om henne kommit efter att jag pratat med henne, sett henne och varit med henne under flera timmar totalt. Är inte falska minnen direkt. 

  • anonym05swe
    Anonym (Crew) skrev 2023-11-26 22:56:49 följande:

    En idé kan ju vara att fråga runt om det är några som vill dra vidare efter aktiviteten med organisationen är slut. Är det bara hon och du så riskerar det att bli krystat. Vill hon hänga med på en aktivitet du drar ihop så är hon troligen intresserad av dig. 


    Skulle jag gissa. 


    Ja, ska nog prata med henne och några mer om de vill hänga på med något i närheten (nackdelen är dock att det tar plats vid en konferenslokal vid mälaren med en bit bort till Sthlm/Uppsala men bör gå att kunna bjuda in henne till något (med andra) den helgen efter schemalagd tid

  • anonym05swe
    Anonym (Crew) skrev 2023-11-26 23:20:17 följande:
    Eller kanske fråga om någon vill ta en drink i baren efter konferensen?

    Jag dricker inte men vet att det går att bada i Mälaren därifrån och bara hänga runt platsen. Vet inte om det finns men ja. Målet är att vara med henne under dagarna vilket vi båda ser fram emot. 


     


    Vet iaf att det är hon som jag ske vara med så mycket som möjligt men även med andra även fast det är en hon jag verkligen vill träffa mer.

  • anonym05swe
    fornminne skrev 2023-11-26 23:38:09 följande:

    Bada i Mälaren? I december? 

    Jag hade inte kontaktat henne innan eventet, utan i stället försökt etablera mer kontakt då, utan att vara klängig. Du kommer märka om hon är intresserad eller inte.


    Mm, förra gången var det enbart positiva reaktioner och hon verkar nästan mer exalterad än mig av att vi ska ses där. Borde finnas en möjlighet kanske.

    Föll liksom för henne andra gången vi sågs också och träffade varandra på riktigt viket var chockerande för mig också för efter eventet visste jag att jag ville träffa henne igen och vara med hne. 

    Jag borde inte försöka visa att jag är intresserad nu va uran snarare vänta och försöka träffa henne mer gånger innan jag borde säga det? 
  • anonym05swe
    Anonym (Vår) skrev 2023-11-26 23:44:27 följande:

    Hade inte kontaktat henne innan


    Ska inte göra det utan skriva med henne efter eventet och prata med henne där. Att vara med henne är i sig roligt. 
  • anonym05swe
    fornminne skrev 2023-11-26 23:44:05 följande:

    Att ghosta eller negga henne är för övrigt världens sämsta råd. Om sådant fungerade skulle varenda incel vara en sexgud, eller i alla fall inte oskuld.

    Man kan visa intresse utan att bli för på eller klängig. 


    Jag borde inte säga eller antyda att jag gillar henne då isf eller (såvida det inte växer fram naturligt för båda den helgen)?

    Jag ska dock prata mycket med henne och ställa frågor om vad hon vill för är intresserad av henne på riktigt. Man ska inte låtsas tycka saker enbart för man gillar någon. 
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?