• Bubbligoglad

    Vi som genomgår IVF 2024

    Hej på er! 


    Den 9/1 startade vi vårt andra försök IVF. Förra försöket blev gonal-f då blev det ingen återföring då inga embryon delade sig som de skulle.

    Detta försök började vi med 187,5 menopur, gick upp till 200 efter första UL därefter ner till 150. Då jag var/är i riskläget för överstimulering fick jag efter blodprov reda på att jag skulle ta Gonapeptyl istället för orvitrell 36h innan.


    Idag har vi haft äggplock, mår väldigt bra och de plockade ut 18 ägg, var livrädd att det skulle bli totalfrys men idag efter äggplocket bestämde de i alla fall att det ska bli en färsk återföring och jag fick ta orvitrellaprutan efter äggplocket istället. vet i nuläget inte vilket dag det bli för återföring men hoppas hoppas att något embryo delar sig och att vi kan få uppleva en återföring!!!

  • Svar på tråden Vi som genomgår IVF 2024
  • Bubbligoglad

    Kul att så många har hoppat på tråden ska bli kul att följa era resor, håller tummarna för alla <3


     


    Lite återkoppling på vårt 2a ivf försök. Vi hade äggplock dag 14.


    Plockade ägg: 18 st


    Mogna: 11 st


    Befruktade: 3


    Vi skulle egentligen haft återföring idag 26/1 men med tanke på resultatet förra gången så ändrade de till dag 2 så ET blev i onsdags 24/1. Vi fick då information om att det var det ända embryot som delat sig normalt (4 celler dag 2). Förstår inte hur det kan bli så? andra gången med väldigt låg lycka. Vi använder min sambos frysta spermier då han har varit sjuk och inte har några spermier längre. 


     


    Efter äggplock mådde jag bra men nu har jag blivit rätt svullen och uppblåst, yr och svimfärdig lite från och till och mycket hicka, någon som upplevt liknande symptom? 


     


    Jag/ vi är positiv för det krävs ju bara ett litet embryo och jag hoppas att detta lilla är menat för oss. Det var så känslosamt under och efter återföringen glädjetårar, rädsla och spänning på samma gång. 


     


    Spännande med besked imorgon @alma2013, hoppas på goda besked! 


  • Bubbligoglad

    @alma hur har det gått, blev det några till frysning? ❤️

    @smörblomman så spännande då är du en dag före mig, hur mår du? Nej jag har inga känningar, imorgon är det ruvadag 10, vågar man testa nu?

Svar på tråden Vi som genomgår IVF 2024