Inlägg från: spettakel |Visa alla inlägg
  • spettakel

    Parkering gratis utanför Stockholm?

    Ska försöka titta på körsbärsträden i Kungsträdgården kommande helg, är visst något uppträdande å. Blev dock billigare att åka ner med bilen än att ta tåget.

    Kruxet är ju dock var vi ska göra av bilen. Är inte speciellt sugen på att åka in i smeten och leta parkering, vilket lär vara dyrt. Har funnits parkering utanför stan vet jag, typ i gränsen till biltullarna men osäker om de finns kvar alls gratis.

    Vi kommer ju norrifrån.

  • Svar på tråden Parkering gratis utanför Stockholm?
  • spettakel
    Anonym (Em) skrev 2024-04-20 22:34:27 följande:

    Infartsparkering/pendlarparkering kostar 20kr/24h alt 12h men då lär man åka vidare in till stan med pendeln. Så om man är två och bara behöver biljett ToR till stan blir det 188kr För SL-biljetter och parkering. Så för den summan kan man ju parkera en stund inne i stan. 


    Vad kan det kosta att parkera i stan? Vi lär ju bli där några timmar iaf. Har aldrig kört inne i city mer än passerat, så hur parkering funkar är lite off för mig. Enda jag vet är väl att det är typ kaos vid Slussen om vi skulle åka för långt
  • spettakel

    Trodde seriöst att Östermalm och därikring skulle vara snordyrt. Å andra sidan skulle jag inte gärna vilja åka kring plattan och slåss med spårvagnar och jäkelskap. Inte för att jag blir stressad av trafik, har ju kört både genom och förbi Stockholm med otåliga barn i bilden men i regel har jag parkerat just utanför av den anledningen att jag inte trott på  lediga parkeringar eller astronomiska avgifter :O 

Svar på tråden Parkering gratis utanför Stockholm?