Inlägg från: Anonym (Lovebird) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lovebird)

    Börjat se upphetsande kvinnor överallt

    Jag befinner mig i samma sits som du, fast jag är kvinna. 


    44 år och lever också en relation sedan 10+ år där vi har barn ihop. Jag kan stundtals uppleva att längtan efter en romans blir så pass stor att jag nästan får ont i kroppen. Känner mig så livfull än och har många tankar på om detta är vad livetype ut på, där jag ska vara etc. Har svårt att förlika mig med tanken på att aldrig mer få uppleva smärtsamt ljuvlig förälskelse, spänningen precis när man tar mod till sig att närma en helt ny man på det sättet eller för den delen allting med nyhetens behag (för det är ju så gudomligt!). 

    Jag kan komma på mig själv med att leva mig in i karaktärer i filmer eller serier där romantiken svallar. Detta är olidligt! Jag vet inte heller vad jag ska göra åt det, men jag behöver få känna mig levande vilket jag inte gör när det är såhär. Det finns så mycket uppdämd längtan inom mig och jag behöver få leva ut den innan jag blir galen. Har aldrig varit otrogen, men... suck? 

  • Anonym (Lovebird)
    Husqvarna skrev 2024-04-24 05:23:30 följande:
    målet är väl att äta kakan men endå ha den kvar, dock är detta helt omöjligt.
    Mm, precis så 🙈
  • Anonym (Lovebird)
    Husqvarna skrev 2024-04-29 17:47:06 följande:
    jag känner igen mig på pricken. men den där nyfikna, nyförälsken, kåtheten är gudomlig  // Oskyldig
    Javisst är den. Att aldrig mer få uppleva den känns som att sluta leva på ett sätt. Jag känner mig på tok för levande för att förneka mig själv den känner jag. Det är möjligt att andra i min ålder nöjer sig och mer eller mindre har gett upp för att det är tryggt, men jag känner mig fortfarande ung och blomstrande, jag vill inte vissna än. 
Svar på tråden Börjat se upphetsande kvinnor överallt