• Pellegrino

    Här samlas vi som har gjort eller ska göra en plastikoperation del 3

    Dags för del 3 för oss plastikintresserade.

    Bra länkar till de som undrar rent generellt om plastikoperationer och vill se på före/efter bilder:

    www.qvinna.info
    www.plastikoperationer.net
    www.kosmedics.se

    Bra tråd med BH-tips för stortuttade:

    www.familjeliv.se/Forum-5-73/m25268340.html

    Bra forum för plastikintresserade:

    plastikkirurgi.mylava.net/

    Tråd med omdömen om klikiker och kirurger:

    www.familjeliv.se/Forum-5-73/m25291133.html

    Ni som vill ifrågasätta plastikoperationer och varför man väljer att göra det kan säkert hitta andra trådar på FL med intresserade, här samlas vi som är positiva till det hela

    Del 2 av tråden hittar man här:

    www.familjeliv.se/Forum-11-258/m23909797.html

  • Svar på tråden Här samlas vi som har gjort eller ska göra en plastikoperation del 3
  • pontiac

    Manuellas Mama skrev 2008-02-08 21:39:15 följande:


    Vi bestämde i den ena 225 och i den andre 275. Gele!Jag fick 175 i den ena och 225 i den andra.Första veckan tänkte jag wohhooo.....MEN den var bara svullna.Och idag var jag på återbesök för jag har fått infektion *suck* och då sa han själv att "mmm de är fortfarande lite svullna"Aj kom igen asså........ska de bli mindre. Jag håller på att gå under för jag är mega pissnöjd med storleken.När jag säger det till honom så får jag i svar " jå jå jå"Grrrrrr
    MEN herregud får man verkligen göra så, det tror jag inte, jag skulle ta en dialog med läkaren först och försöka komma fram till en lösning, och om det inte gick så skulle jag gått vidare!! har aldrig hört talat om något sånt här tidigare, fy va trist för dig!!!
  • Bellahhh
    Bellahhh skrev 2008-02-09 12:40:45 följande:
    inlägget har halkat ner
    Nu e jag på väg hem, det blev ingen op, idag. Jag var så tunn där i skinnet så det var extra tight bara, han erbjöd op ändå, men jag sa att jag väntar hellre då, för det har blivit lite bättre.  ;) Descutan å 700:- kronor bensin fattigare haha
    Min familj är finast
  • adsf

    eio; Hur stora/små bröst har du nu innan op?
    Min kirurg tycker jag ska lägga in 350cc och då "ska" jag få en b-c kupa men när jag läser det som din läkare har sagt så blir jag väldigt osäker =/
    Jag vill inte alls ha några jätte bomber, vill ju bara se ut som "förr"...

  • eio
    Bellahhh skrev 2008-02-09 16:14:40 följande:
    Nu e jag på väg hem, det blev ingen op, idag. Jag var så tunn där i skinnet så det var extra tight bara, han erbjöd op ändå, men jag sa att jag väntar hellre då, för det har blivit lite bättre.  ;) Descutan å 700:- kronor bensin fattigare haha
    Skönt ändå att det kanske rättar till sig av sig självt då
    adsf skrev 2008-02-09 17:20:59 följande:
    eio; Hur stora/små bröst har du nu innan op?Min kirurg tycker jag ska lägga in 350cc och då "ska" jag få en b-c kupa men när jag läser det som din läkare har sagt så blir jag väldigt osäker =/Jag vill inte alls ha några jätte bomber, vill ju bara se ut som "förr"...
    Jag använder a-kupa nu, men det beror mest på att jag inte fyller upp en b-kupa. För ser man till "omkretsen" runt bröstet nertill så borde jag kanske ha b-kupa egentligen. Men eftersom jag knappt fyller upp en a-kupa upptill så blir det att jag använder det ändå. För att få lite klyfta iaf

    Tänk på att all har olika förutsättningar, och därför får man lägga olika mycket för att kanske ändå få samma resultat så att säga.
    Jag har enligt min läkare rätt mycket egen bröstvävnad, problemet är att jag har en del överskotts hud. Så jag behöver inte lägga i sååå mycket för att fylla upp.
    Du kanske har väldigt lite egen vävnad?! Alternativt väldigt mycket överskottshud?!

    Sen, enligt min läkare, så är det väldigt olika mellan kirurgerna i storstäder jämfört med de i mindre städer. De i storstäder tillåter/lägger gärna större implantat.
    Min kirurg uttryckte det som " ett storstads fenomen"

    Men se till att tänka igenom det ordentligt, för det är ju ändå du som ska leva med dom.
  • Bellahhh
    eio skrev 2008-02-09 18:53:07 följande:
    Jag använder a-kupa nu, men det beror mest på att jag inte fyller upp en b-kupa. För ser man till "omkretsen" runt bröstet nertill så borde jag kanske ha b-kupa egentligen. Men eftersom jag knappt fyller upp en a-kupa upptill så blir det att jag använder det ändå. För att få lite klyfta iaf Tänk på att all har olika förutsättningar, och därför får man lägga olika mycket för att kanske ändå få samma resultat så att säga.Jag har enligt min läkare rätt mycket egen bröstvävnad, problemet är att jag har en del överskotts hud. Så jag behöver inte lägga i sååå mycket för att fylla upp.Du kanske har väldigt lite egen vävnad?! Alternativt väldigt mycket överskottshud?!Sen, enligt min läkare, så är det väldigt olika mellan kirurgerna i storstäder jämfört med de i mindre städer. De i storstäder tillåter/lägger gärna större implantat.Min kirurg uttryckte det som " ett storstads fenomen"Men se till att tänka igenom det ordentligt, för det är ju ändå du som ska leva med dom.
    Jupp!
    Min familj är finast
  • adsf

    eio;
    Jag är väldigt tom upptill, vilket även läkarn påpekade. Jag har en a-kupa idag.
    det är ju svårt att se innan hur mycket 350cc ska göra.. man kanske borde testa ristricket!? är det ngn som har gjort det`?

    Jag va väldigt noga med att påpeka att jag INTE vill ha stora bröst och läkarn tyckte att 350cc skulle bli perfekt på mig..

    Varför ska du vänta ända tills i augusti med op? *mest bara nyfiken *
    Jag har fått tid den 12/3.. känns pirrigt

  • minimalin

    Fyller man påsar med ris då bara lr? 350 cc, hur mkt är det då om man mäter i ris? 3,5 dl nåt sånt? :)

    Mmm, mycket research man måste göra innan... det jag är mest rädd för är att dö när jag blir opererad..

    Har läst lite om anatomiska inlägg och att många kirurger tycker de blir runda ändå efter läkningen... och att om de roterar så blir det inte snyggt... om ett runt inlägg roterar så är ju bröstet fortfarande runt? Koksalt känns tydligen inte lika naturligt som silikonet, men om koksaltet går sönder syns det på en gång och man pissar bara ur inlägget... sen läste jag också att man inte måste lägga in ett nytt koksalt om de håller, men att silikon ska man byta ut efter en viss tid...?

    Har mkt tankar nu alltså kring det här... har ingen aning om vilken klinik jag ska välja, för jag tycker flera verkar bra, och en del bra men dyra... vet liksom inte vad jag ska välja efter... och vill inte betala 500:- för ett möte heller på flera olika kliniker för att få svar på allmänna frågor... man ställer ju allmänna frågor för att se hur de bemöter en liksom, så det borde man ju kunna ta på telefonen och sen så betalar man 500:- för att de ska klämma på tuttarna liksom när man bestämt sig för en klinik... är jag snål nu eller? Gick ni till en klinik eller flera för konsultation?

    Undrar också om det är nån mening att ta lån hos medical insurance och få deras försäkring eller om man blir försäkrad via kliniken eller sin egen försäkring och kan ta lån hos en bank?


    Liv och John
  • Attityde

    Jag tänkre ta det via medical insurance, jag har nämligen svårt att tänka mig att min vanliga olycks och livförsäkring täcker det om det skulle gå fel, det är ju ingen olycka, jag har själv lagt mig där. Och försäkring via kliniken känns med olustigt eftersom tycker de att de har rätt så täcks det ju inte, och man står där. Jag vet inte hur andra här har gjort men hur jag kommer att göra!!!

    hm cc är 1cc = 30 ml om jag inte minns fel

  • minimalin
    Attityde skrev 2008-02-10 09:02:52 följande:
    Jag tänkre ta det via medical insurance, jag har nämligen svårt att tänka mig att min vanliga olycks och livförsäkring täcker det om det skulle gå fel, det är ju ingen olycka, jag har själv lagt mig där. Och försäkring via kliniken känns med olustigt eftersom tycker de att de har rätt så täcks det ju inte, och man står där. Jag vet inte hur andra här har gjort men hur jag kommer att göra!!!hm cc är 1cc = 30 ml om jag inte minns fel
    Ja, jag har också funderat på det... det känns ju som ett extra stöd om nåt skulle gå fel! har inte läst igenom allt vad medical insurance innebär, men du blir ju mer försäkrad än utan av vad jag förstått... fast vet inte hur dyrt det blir att ta lån där.. typ ränta och sånt..
    Okej.. jag som är expert på matte.. om man skulle omvandla 350 cc i dl form då? Hur mycket ska man ta då? :) finns det inget omvandlingsprogram av enheter på internet typ?
    Liv och John
  • wellah
    Attityde skrev 2008-02-10 09:02:52 följande:
    Jag tänkre ta det via medical insurance, jag har nämligen svårt att tänka mig att min vanliga olycks och livförsäkring täcker det om det skulle gå fel, det är ju ingen olycka, jag har själv lagt mig där. Och försäkring via kliniken känns med olustigt eftersom tycker de att de har rätt så täcks det ju inte, och man står där. Jag vet inte hur andra här har gjort men hur jag kommer att göra!!!hm cc är 1cc = 30 ml om jag inte minns fel
    undra om man kan ta lån = få försäkring sen betala av på en gång, är man då fortsatt försäkrad? ngn som bara gjort lyft och minskning av vårtgårdar?
Svar på tråden Här samlas vi som har gjort eller ska göra en plastikoperation del 3