Inlägg från: snartvår |Visa alla inlägg
  • snartvår

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 9

    hej!
    Har oxså hittat hit. har haft 48 timmars ekg på mig förra veckan och väntar på svar. Har dock haft en ganska bra period nu ett tag. hopas ni alla får en bra helg.

  • snartvår

    Jag får oxså så ibland. Väntar på svar på mitt 48 tim egk hoppas att jag får en förklaring. Trevlig helg

  • snartvår

    ja, det hade jag så det ska bli roligt att höra vad de ser. Ha en bra helg

  • snartvår

    Hej!
    Har fortfarande inte fått svar. Jag ringde och stötte på i veckan men svaret var inte klart än. Att det ska behöva ta sådan tid?!
    Återkommer när svaret kommit. trevlig helg!!!

  • snartvår

    allas väl har nu äntligen fått svar från kardiologen. förklaringen var att de ser extraslag sves som man gjort tidigare samt att när hjärtat rusar iväg går min puls upp som högst på 150 för att sedan gå över till normal rythm. kommer bara huxflux efter extraslagen och sitter i någon halvminut för att sedan bli normalt?? Man tror att det är en extra bana som man kan abladera. Har ny tid till kardiologen om 3 månader. Blir det värre blir det nog så. Ska fortsätta med mina

  • snartvår

    Hej!
    Min puls ligger normalt på ca 70. Jag äter ju T Seloken kontinuerligt 25 mg morgon och kväll och mår mycket bättre på det än utan då jag också hade mycket högre puls upp mot 90. Min dr säger att det blir mindre extraslag då man äter seloken= betablockerare och det tror jag bla beror på en lägre puls. Jag har ju mer exstraslag då jag är aktiv och vid återhämtningen efter. Jag tror inte att extraslag och hjärtrusningen är kopplat till varann. Man tror att pulsen rusar pga en extra retledningsbana. Jag kan få rusning pga att jag jäspar ´sedan haR jag exrtaslag med men det är nog något annat. Dr menade att detta inte var något farligt då hjärtat är friskt. Blir det värre är ju alternativet en ablation då man bränner den extra retledingsbanan som gör att hjärtat rusar. Jag blir också sämre av att festa speciellt dagen efter. Jag mådde dåligt första 14 dagarna av seloken i början men sedan har det bara blivit bättre.
    Nej det är tråkigt med våra hjärtan som spelar oss ett spratt, men jag hoppas på att det bara blir bättre. Jag försökte att vara utamn min medicin men då mår jag inte alls bra får som du hög puls och massa mer extraslag och mer rusningar.
    hur mår du nu alltväl??
    Mår du med sämst vid aktivitet??

  • snartvår

    Hej!
    allt väl jag känner så väl igen mig på det du skriver. Det finns riktiga skit dagar rent ut sagt. Tänk om man kom på varför vissa dagar är hopplösa!!! och andra riktigt bra även att dagarna är lika dana på arbetet och privat.

  • snartvår

    Hej på er!
    allas väl tror du inte att du skulle må bättre att få lite betablockrare insatt?? typ seloken??
    Jag tycker att det fungerar:) pulsen går ner och det känns bättre.

  • snartvår

    Vad får du för biverkningar??
    Va jobbigt det låter att ständigt gå med för hög puls. Pust och stön för våra hoppande hjärtan

  • snartvår

    Hej på er alla!!
    Jag försöker att gå ca 30 minuter varje dag. Får alltid extraslag efter. Någon annan träning känns i nuläget inte aktuellt stiger pulsen blir det frivollter i bröstet. Jag känner igen mig när ni skriver att man gruvar sig för att gå förlångt samt att inte vilja gå i uppförsbackar. Men nu sista tiden har det faktiskt gått bättre. Jag tror att det gäller att komma över rädslan och försöka gåpå som vanligt. När jag började få extraslag gick jag typ bara till postlådan men nu är jag uppe på 4km. Alltid en början:)

  • snartvår

    Hej på er alla!

    Jag träffade en dr i början närv miuna extraslag började han sa att motion bara är positivt, vilket man inte tror när det slår volter i bröstet ibland. Hursomhelst ska man unvika gym typ lyfta vikter mm. Jag tyckte det gvar skit jobbigt att gå ut och gå i början våga knappt på mer än till postlådan. Men nu går jag nästan varje dag 4 km och attan så tror jag att det blir bättre. Mina funderingar är att hjärtat är ju en muskel och måste ju även det bli starkare av motion. Hur som helst tror jag att hjälpt mig till viss del. Sedan har jag minskat på mitt cocacola drickande det var också ett tips jag fick i början. ALLTVÄL jag känner igen mig på vad du skriver. Man vill ju må bar så risken är att man undviker allt och inte vågar göra något.
    Vi får kämpa på, det är inget annat. Vi får leva på hoppet att dett försvinner lika snabbt som det kom.

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 9