Inlägg från: K Markatta |Visa alla inlägg
  • K Markatta

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Rataxes skrev 2016-08-29 19:51:15 följande:
    Kawa Zolfagary var förresten den vänsterpartist som tillsammans med Vänsterpartisten Simon Fors tyckte det var rimligt att skjuta SvD's Per Gudmundssson. Fint folk lockas tydligen till Politism.se...
    Med en sådan skribent får man nog fundera på om det inte ska klassas som en hatsajt.
  • K Markatta
    KillBill skrev 2016-08-29 23:15:11 följande:
    Hahaha, Du har alltså grävt fram en två och ett haft år gammal ledare från DN smile1.gif
    Visst har jag det Glad
    Det verkar dessvärre inte ha skett någon förbättring i det S-märkta avloppsröret sedan artikeln skrevs.
    KillBill skrev 2016-08-29 23:40:50 följande:
    Lite trött nu.. Självklart skulle det stå att jag vill varna känsliga FL-debattörer för satirteckningen nedan.
    Roligare satir:





  • K Markatta
    FDFMGA skrev 2016-08-29 23:56:54 följande:
    Om du tänker ett steg längre så gjorde du dig skyldig till exakt samma "stilgrepp" som Hanna Kjöller går till angrepp mot i i ditt förra inlägg.
    Håller du med om det hon skriver?
    FDFMGA skrev 2016-08-29 23:56:54 följande:
    Eller som när du lite högre upp i den här tråden skriver "Sedan S upphörde med sitt valfusk i Vivalla har deras valresultat där sakta men säkert börjat normaliseras".

    Där måste det ju vara skrikhögerns folkdomstol du refererar till.
    Jag refererar till fakta som exempelvis redovisas i den ledare som Bill uppmanade oss här i tråden att läsa. Så här stod det:

    "Hon tar upp en grej som faktiskt har inträffat. Socialdemokraterna hade en valskola i Vivalla inför valet 2010. I samband med denna valskola gjordes felgrepp som var så allvarliga att valet i Vivalla fick göras om. En valarbetare följde med de röstande in i lokalen för förtidsröstning. Partiledaren Mona Sahlin var på plats  - vilket drog mycket folk. Det blev svårt att upprätthålla ordningen i vallokalen. Det valtält som Socialdemokraterna hade i Vivalla centrum låg för nära vallokalen."

    Motsvarande kritik framfördes inte 2014 och det valet behövde inte göras om. Och där backade S.
  • K Markatta

    Politism har inte råd att hålla sig med dessa, sett till branschen de jobbar i, välbetalda skribenter. Som du ser i artikeln det länkades till här ovan blev det en brakförlust på 3,2 miljoner förra året. Även under det S-märkta avloppsrörets första år blev det en jätteförlust. Det man får göra är helt enkelt att banta ner organisationen och anpassa den till rådande omständigheter. Den typen av artiklar man producerar efterfrågas helt enkelt inte i någon större utsträckning idag.

    En annan möjlighet är förstås att fortsätta gå med jätteförlust och låta ägarna tillföra mer pengar. Problemet då är att det finns ett stort antal ofrivilliga ägare i den här cirkusen, nämligen kommunals medlemmar. Om de inte gillar vad som pågår har de inte så mycket att säga till om utan de får helt enkelt rösta med fötterna och gå ur förbundet precis som många redan gjort efter de andra skandalerna som uppdagades härom året.

  • K Markatta
    Rataxes skrev 2016-09-08 17:36:14 följande:
    Det var visst fler än jag som reagerat på detta såssespektakel:

    www.gp.se/ledare/rasism-p%C3%A5-socialdemokra...

    Gör de verklighet av detta och nekar någon i dörren pga hudfärg begår de ett lagbrott och kan dömas i domstol. Dessutom är det en islamist som bjudits in som talare.

    Här måste moderpartiet agera kraftfullt om S ska ha någon som helst trovärdighet kvar.
  • K Markatta

    I en twitterdiskussion ger en lokal SSU-ordförande sitt stöd för apartheid och etnisk diskriminering i de egna leden:



    Ett avståndstagande från att man bjudit in en islamist lyser också med sin frånvaro.

    Löfven!!!?!?!?!
  • K Markatta
    KillBill skrev 2016-09-08 18:25:38 följande:
    Jag vet inte hur meddelandet såg ut från början (i sin helhet) men enligt SSUs Facebooksida just nu så vänder man sig till medlemmar och potentiella medlemmar. Medlem kan alla bli som upplever sig rasifierad (om jag har förstått saken rätt så innebär rasifierad i sammanhanget att man upplever sig drabbad av strukturell diskriminering eller rasism).

    Jag tycker inte att detta är märkligare än att det finns grupper i samhället för misshandlade kvinnor eller grupper för män som inte får träffa sina barn. Ni som är kritiska till detta anser ni att den svenska mötesfriheten ska begränsas?
    Det ursprungliga meddelandet står i inlägg 525.

    Faktum kvarstår. Vänder man sig till allmänheten, eller som man uttrycker det här - potentiella medlemmar, så bryter man mot diskrimineringslagen om man nekar någon tillträde pga dennes hudfärg.

    Det är en annan sak om man har en helt sluten grupp som håller ett möte. Det ser förstås illa ut även då att ha "rätt" hudfärg som kriterium för att vara med i gruppen men det är då åtminstone inte ett brott mot diskrimineringslagen att ha möte endast för medlemmarna.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?