• Anonym (Jo)

    Otillräcklig för min sambo

    Anonym (otillräcklig) skrev 2024-04-25 06:59:23 följande:
    Jag älskar henne och tycker att hon är den vackraste kvinnan på jorden. Fattar bara inte varför jag jämt måste säga det. Det är ju inte att jag älskar henne mindre bara för att någon annan person eller händelse kräver mer av min uppmärksamhet under en viss tid.
    Och där ligger problemet... Du behöver inte förstå varför egentligen, men de flesta tycker om att känna sig älskade, önskade, uppskattade. Svårt att greppa det eller?

    Det finns ett skämt. En man i din situation säger till sin vän: Frugan klagar på att jag aldrig säger att jag älskar henne, men jag sa det ju för tre år sedan så det gäller ju fortfarande tills vidare besked ges. Hoppas du fattar poängen... Eller så säger jag det rakt ut: det räcker inte att säga fina saker någon gång i kvartalet, typ.

    Det tar dig tre sekunder att säga till henne (även om ungarna stökar), herregud så snygg du är ikväll! Värt det för att hålla tjejen glad? Och att även visa det fysiskt ibland. Och det här behöver du göra varje vecka! Inte på samma sätt så klart, men alltså att visa uppskattning. Det kan man göra på väldigt olika sätt. Även uppskattning för saker hon gör i hemmet.

    Happy wife, happy life. Finns en anledning till det uttrycket.
  • Anonym (Jo)
    Anonym (Maja) skrev 2024-04-25 06:58:41 följande:
    Men herregud. Bara för att han inte sa nåt just den gången? TS tjej verkar väldigt barnslig
    Och du fattar inte att detta bara var droppen som fick bägaren att rinna över? Ja, barnsligt att söka bekräftelse på sociala medier och tjata om nåt ex, men du ser inte den större bilden i det här?
  • Anonym (Jo)
    Anonym (otillräcklig) skrev 2024-04-25 08:22:30 följande:
    Jag tycker att jag regelbundet ger henne bekräftelse, säger att jag älskar henne och hur vacker hon är. Vi har haft det jöttemysigt under veckan. Men utbrott av tonårsdotter gjorde nog att jag tappade min partner idag för att fokusera på dottern istället. Då klarade min sambo inte av. Då kom det fram både det ena och det andra som var fel och att alla kvinnor skulle ha reagerat som henne och att alla hennes ex skulle ha behandlat henne mer som en prinsessa hela tiden. Nu ligger vi båda vakna på varsin sida av sängen och ingen pratar med den andra.
    Ja, när en kvinna uppenbart har ansträngt sig för att göra sig fin - för DIG!! - då ser man till att uppmärksamma det! För det är mycket viktigare än att du säger det i vardagen, som också behövs. Tonåringen var väl tyst någon sekund, hoppas jag... Så på så sätt har hon lite rätt, de flesta kvinnor skulle reagera på att inte få den bekräftelsen. Sedan skulle den reaktionen se olika ut så klart. En del blir bara tysta och ledsna, andra jagar uppmärksamhet från andra och ytterligare andra blir arga på plats. Som någon sa, om du inte tar vara på de där särskilda tillfällena så är det en tidsfråga innan hon är otrogen eller lämnar dig. Ingen vill känna sig osedd, oälskad och oattraktiv i sin partners ögon.

    Du kan börja med att säga förlåt för att du inte tog dig tiden att tala om hur vacker du tyckte att hon var, att du var distraherad pga tjafs med tonåringen och att du kommer att försöka göra det bättre i framtiden. Pudla på av bara tusan, så kanske ni kan reparera detta! Och nämn INTE hennes tidigare ex eller sociala medier.
  • Anonym (Jo)
    ht1 skrev 2024-04-25 17:55:50 följande:

    Kontra med att lägg upp en bild där du tar hand om barnen / leker med barnen medans hon står framför spegeln. Sedam visar du  din kvinna hur många likes du får för det.

    Så får hon smaka på sin egna medicin


    Leker med en tonåring....? :)
Svar på tråden Otillräcklig för min sambo