Inlägg från: Anonym (Okej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Okej)

    Ska jag backa eller ej? Hur hade ni gjort? Tjej som verkar ha många män runt sig.

    Nu är jag äldre än tjejen du beskriver, men det låter lite som jag. Jag är för tant för att ha snap, men chattar på andra plattformar. 

    Har massor med killkompisar, både mer avlägsna bekanta och nära vänner. Vissa har jag legat med eller varit tillsammans med men då bara korta perioder och sen har vi båda känt att "nä, detta var ingen hit" men uppskattat varandra och därför fortsatt umgås. Någon är en vän från högskolan, nån en gammal kollega. Ytterligare en hel drös från olika dejtingsajter där man klickat superbra men endast platoniskt. Ja, jag är fullt medveten om att de flesta faktiskt vill ligga med mig om de ges chansen, men det kvittar ju egentligen om JAG inte är det minsta intresserad av att ligga med dem?? Samma gäller säkert för den här tjejen. 

    Jag har för övrigt ett stabilt, exklusivt förhållande idag. Givetvis dragit ner något på kontakten med mina vänner (män som kvinnor) för att tiden inte räcker till alltid. Men jag valde ju min pojkvän, för att han var bättre än alla andra alternativ. 

Svar på tråden Ska jag backa eller ej? Hur hade ni gjort? Tjej som verkar ha många män runt sig.