• Mikah

    Vänner i kristianstadområdet!

    Hoppas alla har det bra i snön. Sonens vinterskor gick sönder rätt rejält redan i januari, Skopunktenskor förstås, så nu får han har gympaskor och gummistövlar idag. Jag kommer inte att köpa fler barnskor på Skopunkten för bara ett par skor därifrån har varit bra.

  • Mikah

    Här är egentligen min make den bästa på städning och matlagning. Dock är han ju egenföretagare vilket betyder många timmars arbetsdag så därför gör jag ju det. Som väl är så är bryr han sig inte om han kommer och här inte är iordning.

  • Mikah

    Oj vad duktig du har varit Maniok. Ja frisk luft är det verkligen, fy vad blåser kallt nu.

  • Mikah

    Some say love. Jag vet inte namnet på frisören vi ska till. Säg inte så till en shoppinggalen. Jag har inte råd som ska till Kläppen till helgen. Jag behöver en ny hårborste och gärna en bra hårmask.

  • Mikah

    Morghana. precis sån är jag med. Klipper mig kanske en gång om året och det är för att jag inte kan dra borsten igenom det. Fast nu är jag sugen på att färga och klippa.

  • Mikah

    Edvina, ja laminat är bra alternativ för oss också om man vill komma lite bättre undan. Vi har lagt två billiga laminat från byggmax och de har inte hållt sig fina alls och ska bytas nu. Men vi har även ett Pergolaminat uppe som är jättefint. Denna gång blir det ett golv för offentlig miljö som är laminat i vardagsrummet.

    På ett strå vassare fick vi en frisör som heter Sandra. Jag är nöjd och dottern är nöjd. Vilket mysigt hus det låg i och en jättesöt butik men vi shoppade inte denna gång.

  • Mikah
    Edvina82 skrev 2009-03-27 18:43:00 följande:
    Vad fint ni har!den vita tapeten har vi som fondvägg i vårt sovrum
    Tack. Jga ska ta lite bättre bilder på sovrumet och hallen men helst vill man ju att det ska varit lite ordning då? Ja visst är den fin. Jag tyckte att 99:- rullen är ett bra pris.
Svar på tråden Vänner i kristianstadområdet!