• Mikah

    Vänner i kristianstadområdet!

    Och jag är lika UNG som Morghana så jag fyller också 31 i år.

  • Mikah

    När vi åker till Ullared sover vi alltid där. Vi tar alltid det som en kort semester från tors-sön då vi har husvagn. Jag hade aldrig orkat gå igenom allt på en dag. Sen är där ju massor med affären runtom också. Några nyöppnade nu i vår är nån Martinshop outlet (sexleksaker) och Panduro outlet (Hurra). Sen finns där ju netonet , Scorett outlet och Göteborgskex andrahandsbutik och sådant.
    Sedan kan man ju pausa med fiska eller äventyrminigolf. Eller om det är soligt så kan man gå bort till Harrys och ta en öl när man är klar.
    Jag hade aldrig varit i Ullared innan jag träffade min man men nu är det både på hösten och vintern. Fast som sagt för oss är det även lite semester.

  • Mikah

    Vi har bröllopsdag 16 september och i år är det 9 år. Vi får aldrig gå på bröllop "surar" för inga andra vi känner vill gifta sig. Vårat var inte dyrt alls men superromantiskt. Så Grattis Morghana.

  • Mikah

    Morghana. Så där känner jag också i en kyrka faktiskt. Trots det är jag gift i kyrkan då vi hade en helt underbar präst här på den tiden.

    Vill också ge mig in i bröllopsdiskussionen. Vi planerade inte alls när vi gifte oss utan kände bara att vi ville dela hela livet så varför inte? Mamma sydde klänningen och pappa fixade maten och makens mamma bakade tårtan. Såklart har det inte alltid varit perfekt men idag är verkligen helt underbart och jag vet att vi tänkte rätt när vi bestämde oss för ett liv tillsammans. Och ja jag vet att man kan känna likadant utan och gifta sig. Men för mig är det ett sätt att verkligen bestämma sig.

  • Mikah

    Hade jag gift mig idag hade jag jättegärna gift mig på en strand nånstans. Jag försöker få mannen att tycka att vi kan fira vår tioårsdag på det viset, bara vi och barnen.

  • Mikah

    Elvelina. Jag tror att du snabbt kommer in i gänget och än sålänge har bara två stycken träffats irl.

  • Mikah

    Oj vad ni har skrivit. Kna vi inte bestämma oss för den nya tråden istället. Jga tycker att det bli så rörigt annars.

    En tårträff vill jag också vara med fast jag egentligen måste gå åtminstone 10 men helst fler kilo. Men jag är tyvärr godisoman så det är jättesvårt.

    Morghana. jag vill också vara provsmakare på din tårta

Svar på tråden Vänner i kristianstadområdet!