Inlägg från: Miss Dee |Visa alla inlägg
  • Miss Dee

    Jag är så ensam

    Hej! Har du funderat på att gå i terapi och ta itu med problemen? Terapi är fantastiskt! Har själv gått i 10 år från och till!

    Du skriver att relationerna dör ut, hm.... ibland så måste man ta tjuren vid hornen, och kämpa lite till, om man vill umgås med ngn! Ge inte upp så lätt, man är alltid två i en relation eller fler. Det handlar om att ge och ta , och ibland så kanske man få höra av sig mer till sina vänner....

    I ditt brev låter du jätte ledsen och uppgiven! Men du måste börja ta ansvar för ditt liv, du har ju bara ett! Och väljer du att livet skall fortsätta så här eller vill du ha förändringar.... Sen tror jag att du inte utsrålar så mkt energi just nu.... Sånt kan folk läsa av, det är inget som lockar.
    Med det vill jag säga att du måste samla dig, komma på vad du vill med ditt liv, ta kommandot över ditt liv! Bli stark och få bättre självkänsla samt självförtroende!

    Det finns så mkt mer i livet...

    Önskar dig lycka till, och kom ihåg att du bara har ett liv. Hur vill du att ditt liv skall vara? När du kommit på det , så är det bara att börja jobba för det!

  • Miss Dee

    För att inte känna sig ensam så måste man hitta tryggheten inom sig!

    För kände jag mig oxå så ensam, men jag tog tag i det och mitt liv! Jag valde att ha en roligt liv, med många vänner: Dock är det ett jobb i sig , för att inget kommer gratis! Allt handlar om balans, om att ge och ta!

    Ni som känner er ensamma, ta steget ut, ge inte upp, hitta tryggheten och självkänslan, börja tro på er själva, hitta själförtroendet!

    Allt går , bara man vill!

  • Miss Dee

    hej, alla ensamma människor!

    Det var ett tag sedan jag svarade i denna tråd, tänkte att det kanske är dax igen!

    Det känns ledsamt att läsa om så många som känner sig ensamma! Jag är inte ensam, jag känner mig inte ensam längre heller.... dock fanns en tid, em lång tid då jag oxå kände mig ensam!

    Jag tog itu med det och mitt inre, bearbetade det samt min självkänsla och självförtroende. Nu har jag intressen istället. Jag känner mig aldrig ensam! Jag tom tycker om att vara ensam, och det händer ju aldrig längre, med 2 barn!

    På helgerna är det wordfeud och sitcoms som gäller, jag orkar inte gå ut och umgås, iaf inte på kvällar!

    Nu har jag även fått en ny ide och den tar mkt tid! STARTA E-HANDEL!!!!  dET ÄR JÄTTE KUL! Så alla ni som känner er ensamma, ta tag i er självkänsla och förtroende skaffa intressen samt våga prata med människor! Jag pratar öppet med folk på stan mm. och tack vare det har jag träffat några mammor på mitt barns dagis!

    Jag har vänner fast just nu har jag mer gemensamt med mina morsor!

    Lycka till allla Ensamma    vänner! kram på er!<3<3<3          

Svar på tråden Jag är så ensam