• Gert

    Nu blir det Swexit!

    Nu när England har röstat om sin självständighet är det hög tid att Sverige gör detsamma. 

    Grattis Brexit! 


    Give ´em Hell!
    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Nu blir det Swexit!
  • nattuw
    KillBill skrev 2017-02-01 10:23:13 följande:
    Ungefär som Donald Trump då..
    Och som den svenska regeringen.
  • Gabbe75
    KillBill skrev 2017-02-01 08:23:23 följande:

    Självklart ska man kritisera kommunismen för alla fasansfulla folkmord men det finns väl idag inte så många kommunistiska ledare kvar i livet som kan hedra offren?


    Har du sett representanter från någon av Europas nazistiska organisationer hedra de miljontals människor som mördades i nazismens namn under andra världskriget? Har sverigedemokraterna gjort avbön från sin nazistiska bakgrund?


    Sedan tycker jag att det är ganska magstarkt att du hyllar Vladimir Putin som ligger bakom ett antal politiska mord och som inte drar sig från att kränka folkrätten..


    Putin var inte född när Katynmassakern inträffade. För övrigt behöver man inte levt när vissa saker inträffade, för att ta avstånd från dem. Tycker det tjatas väldigt mycket om nazistisk historia kopplat till SD, nästan så mycket så många på fullt allvar verkar tro att SD har varit ett nazistiskt parti, vilket det aldrig har varit. Att kräva att SD ska göra avbön från någon slags "nazistisk historia" känns därför absurt. Partiet bildades på 80-talet och har aldrig haft nationalsocialistik inriktning, även om de haft medlemmar med sådan koppling. Det är ungefär som att kräva att Socialdemokraterna skulle tvingas göra avbön för något som Josef Stalin gjort sig skyldig till om de haft en medlem som varit med i KPMLR innan de gick med i SSU. Det känns ju rimligt?
  • Ulltand

    Levererar EU?

    Hur lyckas man med omfördelningen av flyktingar?  Hur gick det med EU:s yttre gränsskydd?  Är det smart att styra över snus och svenskt kräftfiske? Ska europeiska bönder subventioneras och hur slår det mot tredje världen? Listan kan göras lång med EUs tillkortakommanden och enorma kostnader. Varför försvarar någon EU? Det är ju inget annat än ett dyrt fiasko!

  • nihka
    nattuw skrev 2017-02-01 09:52:39 följande:
    Hitler hade inte majoritetsstöd.
    Tja, kanske inte egentligen. Efter att Hitler blivit utnämnd till rikskansler i januari 1933 genomfördes ett nytt riksdagsval i marsNSDAP blev för tredje gången i rad största partiet nu med 44%. NSDAP bildade koalition med Tysknationella folkpartiet DNVP. Tillsammans fick de 51,9% av rösterna - en majoritet.

  • nihka
    KarlssonsKalle skrev 2017-02-01 10:04:36 följande:
    Då återstår ju bara L, C och KD för dej att rösta på....
    Hur räknar du egentligen? Då återstår bara alla partier förutom SD och M att välja mellan.
  • nihka
    Gabbe75 skrev 2017-02-01 12:47:45 följande:
    Tycker det tjatas väldigt mycket om nazistisk historia kopplat till SD, nästan så mycket så många på fullt allvar verkar tro att SD har varit ett nazistiskt parti, vilket det aldrig har varit. Att kräva att SD ska göra avbön från någon slags "nazistisk historia" känns därför absurt. Partiet bildades på 80-talet och har aldrig haft nationalsocialistik inriktning, även om de haft medlemmar med sådan koppling.
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=UaHYbchsP8A
  • TheDummy

    Brexit är enbart en reaktion hos ett samhälle som känner sig utnyttjade och förtryckta av "något" som alla känner är fel men saknar insikt i hur och vart man ska rikta sitt missnöje.

    Det gäller människor som vill få vardagen att gå ihop och vem vill inte det? Vem vill leva under ledare som förtrycker och ser till att vanliga människors rätt att kunna leva ett drägligt liv med mänskliga rättigheter inte uppfylls, där lönen sällan är OK och där allt måste bevisas för att inte bli misstrodd, trots att de förtroendevalda säger att de gör allt?

    Det vi alla måste börja fråga oss själva, innan vi börjar anklaga någon annan oavsett ideologi eller bakgrund är följande grundläggande fråga:

    "Är det den skyldiges rättigheter till makt som ska beskyddas eller är det den rättfärdiges rättigheter till makt som ska beskyllas"?


    #WeWantLowerTaxesAndLowerIncome
  • KarlssonsKalle
    nihka skrev 2017-02-01 23:00:17 följande:
    Hur räknar du egentligen? Då återstår bara alla partier förutom SD och M att välja mellan.
    Jag ser det som du borde göra. V har en bra mycket värre bakgrund än vad SD har. S och MP samarbetar med V. Då återstår ju bara KD, C och L spm vägra samarbeta med partier som mass-slaktat oliktänkande.
  • nihka
    KarlssonsKalle skrev 2017-02-02 10:15:25 följande:
    Jag ser det som du borde göra. V har en bra mycket värre bakgrund än vad SD har. S och MP samarbetar med V. Då återstår ju bara KD, C och L spm vägra samarbeta med partier som mass-slaktat oliktänkande.
    Den dagen du eller någon annan bestämmer hur folk ska se på saker och rösta är det nog ingen idé att rösta.

    Det finns inget annat parti än SD med livs levande medlemmar från sin smutsiga "bakgrund", så SDs smuts är knappast historisk utan är väldigt mycket levande smuts.
Svar på tråden Nu blir det Swexit!