Inlägg från: Anonym (Oh my god) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Oh my god)

    Är män desperata?

    Anonym (är det så?) skrev 2024-04-24 21:36:26 följande:
    Håller med. Min gubbe är kritiskt lagd och hittar lätt och snabbt fem fel. 
    Men inte på dig? Du förstår inte att han bara är socialt smidig? Vilken man i ett förhållande kommer undan med ett spontant utrop att den kvinnan därborta var rejält het! Typ felfri
  • Anonym (Oh my god)
    Auditanne skrev 2024-04-26 00:28:26 följande:
    Jag har klarat mig i snart 44 år. Men så är jag ingen desperat man heller. Män borde sluta upp med att vara så förtvivlade över saken. Det är bara en simpel kroppslig akt. Utan kärlek betyder den inte mycket.

    Kärlek kan man dessutom få överallt utanför en relation. Romantiska förhållanden är inte viktigare än vänskap och kärleken från familjen. 

    Jag reflekterar mest över att du som kvinna varit utan sex i 44år, men har inga problem med att ge råd till män i olika trådar om relationer etc.

    Om en man inte haft sex på 44år, skulle man lyssna på denna gällande relationer och frågor om män och kvinnor?

  • Anonym (Oh my god)
    Auditanne skrev 2024-04-26 05:46:16 följande:
    Var lagom spydig du. Jag vet redan att män är mer sexfixerade än kvinnor. Detta förtar inte någon av mina tidigare poänger. 
    Men det faller lite platt om man själv inte haft ett fungerande förhållande inkluderat ett sexliv på mycket länge. Om en man inte träffat en kvinna på 44år, skulle du då tänka att han är en man som har koll på relationer?
  • Anonym (Oh my god)
    Auditanne skrev 2024-04-26 16:29:57 följande:
    Nej, det faller sig inte platt då jag besitter vanlig social kompetens vilket knappast kan sägas om de incels som hänger härinne och aldrig haft en relation.
    Det faller visst platt, du förstår det bara inte.
Svar på tråden Är män desperata?