• gallon82

    vi som precis fått missfall efter IVF/FET och försöker ta nya tag

    Tänkte starta en tråd för oss som precis fått MF efter IVF/FET så vi kan stötta och uppmuntra varandra.

    Min historia i korta drag:Första IVF. plussade 30/3. Började få små bruna flytningar 6/4, åker till akuten 8/4 där de konstaterar att gravtest är neg och slemhinnan alldeles för tunn för en pågående graviditet. 9/4 de stora blödningarna kommer - mår skit fysiskt och psykiskt. 10/4 ringer RMC och berättar nyheten får tid för VUL 11/4 för att se om skrapning behövs samt diskussion om fortsatt behandling. Hoppas på försök innan sommaren. Vi har 3 eskimåer i frysen.

    Nån mer som vill vara med?

  • Svar på tråden vi som precis fått missfall efter IVF/FET och försöker ta nya tag
  • Catta80
    gallon82 skrev 2007-04-17 17:40:20 följande:
    Har du någon att prata med?Pratar ni mycket hemma?Kanske kan hjälpa till att prata med någon utomstående.Tråkigt att det ska behöva dra ut så på tiden. Har du blött mycket idag? Ska du tillbaka på någon mer kontroll?Bamsekramisar från mig
    Vi pratar inte så mkt hemma men vi pratar iallafall. Har inte blödit så mkt idag ska tillbaka den 27:e om inget inträffar innan.
  • scuri

    Hej. jag har nyligen plussat i ivf och är idag på dag 6 efter mitt plus då. Har fått rikliga brunröda flytningar så jag förmodar att det är missfall då? Måste det vara det? Gjorde en gravtest igårkväll 19.00, då var plusset så svagt det knappt gick att se. Tydligare i första gravtesten alltså. det måste väl betyda att det verkligen är ett missfall. Hade hellre fått ett minus ifrån början så man slipper glädjas för att sedan bara ligga och gråta. Vad gör man nu då?

  • gallon82

    Vet inte riktigt vad jag ska skriva för att vara ett stöd. Det ser säkert becksvart ut nu men tiden kommer när ni kan se ljusare på framtiden även om det är svårt att tro nu.

    har era kliniker erbjudit er samtalkontakt? Jag upplevde när jag var på kontroll att det var något "fult" som endast nämndes i förbifarten - typ: ni pratar väl med varandra så ni vill väl inte ha ytterligare samtal och innan man hann svara så gick samtalet vidare med "viktigare" saker.

  • Fismamman

    Hoppas att det går bra för dig Scuri. Kan du ringa din klinik för att kolla upp vad som händer.

    Hoppas att ni kan finna styrka i varandra Catta men ibland är det skönt att prata med en utomstående. Det ni går igenom är ju omänskligt jobbigt.

  • gallon82

    Scuri - tråkigt. Hoppas att det inte är nån fara. Har du ont? Jag åkte till akuten när jag fick mina blödningar bara för att jag ville veta - orkade inte med ovissheten (var under påskhelgen).

  • dagmara

    Sucri hoppas att det är inte kört än. Ring kliniken. Håller tummarna.

  • Turnit

    HEJ!!

    Här var det några jag kände igen...hmmm...hur kommer det sig att jag missat denna tråden??

    Nåja...här är jag i alla fall.....MF efter senaste ICSI. Sååå ledsamt. Men vi gör ett nytt försök nu så fort jag får min mens. Ska börja spraya på dag 21....som vanligt...väntan!!

    Hur mår ni andra då???


    .?:*¨¨*:?..?:*¨¨*:?..?:*¨¨*:?..?:*¨¨*:?..?:*¨¨*:?..?:*¨¨*:?.
  • gallon82

    Turnit - tråkigt att det inte gick vägen. Hur mår du? själv har jag repat mig rätt bra både psykiskt och fysiskt.

    Det är så frusterande här inne att höra att alla får göra ett nytt försök efter första mens medans en annan får vänta tre mens och inget nytt försök förrrens efter sommaren.....(var bara tvungen att spy ur mig lite....) vet att det inte är erat fel men det är så frustrerande.

  • Catta80
    FY FAN VAD TRÖTT JAG BLIRGråter är nu på väg och åka in en 3:e gång akut  till KK då febern har stigit över 38 grader.....vill ju bara få ett slut på det här. Har 2 tabl. kvar att ta för att få ut rester.

    Imorgon har jag hållits en vecka Gråter
Svar på tråden vi som precis fått missfall efter IVF/FET och försöker ta nya tag