• gallon82

    vi som precis fått missfall efter IVF/FET och försöker ta nya tag

    Tänkte starta en tråd för oss som precis fått MF efter IVF/FET så vi kan stötta och uppmuntra varandra.

    Min historia i korta drag:Första IVF. plussade 30/3. Började få små bruna flytningar 6/4, åker till akuten 8/4 där de konstaterar att gravtest är neg och slemhinnan alldeles för tunn för en pågående graviditet. 9/4 de stora blödningarna kommer - mår skit fysiskt och psykiskt. 10/4 ringer RMC och berättar nyheten får tid för VUL 11/4 för att se om skrapning behövs samt diskussion om fortsatt behandling. Hoppas på försök innan sommaren. Vi har 3 eskimåer i frysen.

    Nån mer som vill vara med?

  • Svar på tråden vi som precis fått missfall efter IVF/FET och försöker ta nya tag
  • peel

    Fismamma: tänker på dig nu hoppas gör man ju alltid...

  • gallon82

    Idag kom mensen. Känns skönt att veta att kroppen är igång igen.

    Fismamma - jobbigt att behöva vänta och se. Tänker på dig.

  • Bling1975

    Hallå alla olyckssystrar.

    Vi fick missfall för en vecka sedan efter vårt första FET. Nu ska vi göra ett nytt FET men jag är osäker på mensen. Enligt läkaren så har embryot kommit ut så jag behöver inte skrapas eller ta tabletter men har blödit i 5 dagar och småblöder fortfarande (mycket för mig). Hur var det för er som har kommit lite längre, när kom er mens tillbaka?


    Stitch älskade sin Lilo
  • momtotwins

    Hej Bling - Ledsen för ditt missfall, jag vet hur det känns Jag fick tillbaka min mens efter 4 veckor. Den kom kanske 4-5 dagar efter vad min vanliga mens skulle kommit så inte så mycket försenad!

  • Fismamman

    Testade i dag igen. Testade svagare positivt. Nästan inte synligt. Det borde ju varit starkare än testet i måndags så det känns inte så hoppfullt. Fick plus nu ikväll på digitala. Jag är värsta missbrukaren. ;)!!!!!

    BLÄÄÄÄ!!!

  • gallon82

    kom ihåg att testen är väldigt känsliga. Krävs väldigt lite hormon för att det ska ge utslag. Bästa är att ta blodprov med några dagars mellanrum (om du kan få någon att göra det....) tråkigt om det var falsk alarm...

  • Fismamman

    Vilka kast. Fick min mens nu. Startade med Progynon. Plussade fram till mensen. Vad mysko!

    Skönt att mensen kom på ett sätt. Att inte det strulade också. Håller tummarna för att vår lilla i frysen klarar upptining.

  • gallon82

    Är lite fundersam på min mens den här månaden.... hde MF den 8:e april bröjade blöda i tisdags lite inga mängder, igår mycket lite och idag har det nästan upphört och bara gammalt blod...Någon som har nån idé varför det är så? Brukar annars blöda 5-6 dgr och behov av att byta skydd flera gånger men den här gången behöver jag inte det. Jag blir inte klok på det här - jag som trodde att mensen kommit igång igen....pust och stånk

  • Whoolet

    Hej tjejer!

    Tänkte ansluta mig här.
    Var förra veckan på första VUL var då i v.7+0. Inga hjärtslag men normal storlek, återbesök en vecka senare alltså nu i veckan. Doktorn meddelade att det inte såg bra ut och MA konstaterades. FY F*N vad allt känns orättvist.

    Går nu och väntar på att kroppen själv skall stöta ut det som finns kvar.

    Detta var vårt andra IVF-försök och nu får vi vänta tills efter sommaren. Skall på kontroll i mitten av juni för att hålla koll på endon. Sedan blir det tidigast i augusti som nästa försök blir av.

    Varför skall man alltid tillhöra procenten:
    Endast 10 % av fertila kvinnor har endo - klart man är en av dem
    Endast ? % av alla par har svårt att bli gravida - en av dem också.
    Endast 20% av alla IVF-graviditeter slutar med MF - och när man äntligen lyckats skall man ta mig f*n vara en av dem också.

    Som ni kanske ser är jag ganska arg, men det går väl över.
    Förlåt för romanen

Svar på tråden vi som precis fått missfall efter IVF/FET och försöker ta nya tag