• gallon82

    vi som precis fått missfall efter IVF/FET och försöker ta nya tag

    Tänkte starta en tråd för oss som precis fått MF efter IVF/FET så vi kan stötta och uppmuntra varandra.

    Min historia i korta drag:Första IVF. plussade 30/3. Började få små bruna flytningar 6/4, åker till akuten 8/4 där de konstaterar att gravtest är neg och slemhinnan alldeles för tunn för en pågående graviditet. 9/4 de stora blödningarna kommer - mår skit fysiskt och psykiskt. 10/4 ringer RMC och berättar nyheten får tid för VUL 11/4 för att se om skrapning behövs samt diskussion om fortsatt behandling. Hoppas på försök innan sommaren. Vi har 3 eskimåer i frysen.

    Nån mer som vill vara med?

  • Svar på tråden vi som precis fått missfall efter IVF/FET och försöker ta nya tag
  • gallon82

    Catta - lycka till på sjukhuset.

    olivia - tråkigt angående MF och tråkigt att semester blev "förstörd" p g a blödningarna. typiskt att det slutade på planet hem.

    jag tror den största anledningen är att de har semsterstängt hela sommaren men som jag fattade det så väntar de alltid tre månader men jag kanske fattade fel. De sista de körde igång innan sommaren var de som fick sin mens nu i dagarna.

  • Catta80
    Det verkar som om det ska vara över nu...det såg rent och fint ut igår när läkaren kolla men hon skickade iväg en odling iallafall. Slemhinnan hade minskat från 15 mm till 9 mm och det va helt ok så hon. Det verkar som om jag har en infektion i kroppen som spökar med mig nu samtidigt, och det va olyckligt sa hon eftersom de måste kolla då så det inte är livmodern.

    Men nu är det över sa hon...skull einte blöda så mkt mer heller. det verkar som om hon va inne och tryckte på en knapp därinne för inatt har jag inte blödit någonting

    Det är en härlig dag idag...livet går vidare  (även om det regnar ute)
    (¯`°?.¸ ♥ HäRliGa VårEn äR HäR ♥ ¸.?°´¯)
  • gallon82

    Läkaren ringde idag från RMC och sa att jag ska ta tabletter hela sommaren som gör att jag inte får ägglossning
    de vill inte att jag ska blöda p g a risk att endometriosen blommar upp igen. jag vet inte hur jag ska göra med tabletterna då vi vill försöka själva under sommaren.....Hur ska jag göra? De öppnar inte förrens i v 31 igen efter sommaren.

    Catta - hoppas att det är över nu och hoppas att det inte är någon infektion i livmodern...

  • peel

    Gallon: Vad svårt. för er... Kanske är det bäst för Endon ...hmmm kanske bra att vila efter MF... MEEEEEEEEEEEEEEN själv hade jag nog fortsatt kämpa på egen väg som du....
    Fråga dem helt enkelt vad de anser o berätta att ni hemskt gärna vill försöka på naturlig väg själva under sommaren o vad de anser om det...

    Catta: Skönt att det ordnat till sig....

    Kramizar

  • gallon82

    Ringde idag till RMC igen och sa som det var att jag psykiskt inte orkar med de psykiska påfrestningar det är att ta mediciner som ger samma biverkningar som synarelan (tog den 5 månader och det orkar jag inte med igen) samt att vi vill försöka själva. Pratade med en mer förstående ssk idag som sa att de inte tvingar någon att ta medicinerna. Så det blir som så att jag kör utan tabletter så länge som inte endom görs sig påmind. Men jag lovade att börja med tabletterna om endon gör sig kraftigt påmind....

  • peel

    Gallon: det lät ju bar det ju!!! VAd skönt att få prata med en ssk som var bra pxå, det kans ju annars blir lite känsligt med allting i tele om det är ngn som inte e så smidig mena jag... Nej nu skall jag återgå till TV:n o kärleken i mitt liv...Kramiz o gnatt

  • Fismamman

    En härlig helg. Vi har varit på fest och barnkalas. Fixat med renoveringen.

    Har äl-flytningar i dag så jag testadde med äl-stickor som gav utslag så det verkar som om kroppen är igång igen. Så vi borde hinna med FET innan sommaren. Ska till doktorn imorgon för att planera fortsättningen.

    Hur går det för er tjejer?

  • Catta80

    Jo här rullar det på.....har jobbat tills nu är sååå trött...men tänk att man alltid orkar sätta sig och kolla på FL

    Helgen har varit fullt upp.....hela tiden något att göra.

    Kram på er allihopa

  • Fismamman
    Har varit hos doktorn i dag. Det blir stimulerat FET. De vill kunna planera insättningen. När Calanderska har tid och så. Ska börja med östrogen mensens första dag. Borde vara om två veckor ungefär. Så nu är vi snart på gång igen.
  • Catta80
    Fismamman skrev 2007-04-23 15:23:40 följande:
    Har varit hos doktorn i dag. Det blir stimulerat FET. De vill kunna planera insättningen. När Calanderska har tid och så. Ska börja med östrogen mensens första dag. Borde vara om två veckor ungefär. Så nu är vi snart på gång igen.
    Åhh vad härligt att va på g Hur länge sedan är det du fick MF? Fick du vänta 1 mens bara eller?

    Tusen frågor

    Jag vill ju hinna innan stägning vid midsommar och det känns lite tajt. Har ju knappt slutat blöda och ska jag ha en mens emellan och köra på 2:a så är det ju kört känns det som.
Svar på tråden vi som precis fått missfall efter IVF/FET och försöker ta nya tag